arrow_upward

Inovația întâlnește creativitatea.

Soluții software de calitate pentru afacerea ta.


Mai mult

De ce noi?

color_lens

Dezvoltăm interfețe simple, intuitive și frumoase:

Prioritatea noastră este ca interacțiunea utilizatorului cu produsul să fie cât mai plăcută, mai ușoară și intuitivă.

money_off

Oferim soluții la prețuri accesibile:

Ştim ce costuri implică investiţia în IT şi încercăm să îţi oferim cele mai bune oferte.

people

Consultanță gratuită în alegerea soluțiilor potrivite:

Fie că ai o firmă nouă sau doresti să înființezi una, nu te costă nimic sa afli cum te putem ajuta. Dacă iți dorești să ai o aplicație pentru afacerea ta sau un site și nu știi ce costuri implică sau ai nevoie să știi cum te-ar putea ajuta în dezvoltarea afacerii tale, nu ezita să ne contactezi, consultarea fiind gratuită.

important_devices

Lucrăm cross platform: aplicații web, Linux, Android, Windows, MacOS, IOS:

Aplicațiile dezvoltate nu sunt limitate la o singură platformă sau sistem de operare. Dezvoltăm aplicații web accesibile din orice navigator (Google chrome, Safari, Opera, Mozilla Firefox), aplicații native (Linux, Windows, MacOs) și aplicații mobile pentru Android și IOS.

Site de prezentare:

Îți expune afacerea unui public mult mai larg, astfel vei beneficia de o dezvoltare rapidă, generând legături strânse cu partenerii tăi de afaceri, în acelasi timp deschizând porți noi spre profitabilitate și viitoare colaborari.

Site dinamic:

În funcție de afacerea ta un site dinamic poate fi opțiunea cea mai viabilă, fie că e vorba de un magazin online, un blog, site de știri etc, astfel ai control deplin asupra conținutului de pe site, fără costuri suplimentare.
Dacă site-ul necesită modificări frecvente, atunci recomandăm cu tărie site-ul dinamic.

Aplicații desktop:

Integrarea software-ului în activitatea firmei este crucială pentru dezvoltarea acesteia pe piața în care activează, deoarece ai rapoarte detaliate ale activității, poti analiza evoluția și poți lua din timp măsurile necesare pentru a îmbunătăți modul de operare și pentru a-ți crește veniturile.

Aplicații Mobile:

În ziua de astăzi ajută foarte mult să deții o aplicație mobilă, fie pentru ați eficientiza activitatea angajaților fie pentru a fi mai aproape de clienții tăi. Ambele variante ajută la creșterea valorii firmei tale atât pe plan financiar cât și ca brand.

Trebuie să începi cu experienţa clientului şi apoi să dezvolţi tehnologia - nu invers.
(Steve Jobs)

În parteneriat cu tine

Vrem ca produsele dezvoltate de noi să corespundă necesităților tale, iar pentru a reuși acest lucru colaborăm activ cu tine pe toată durata procesului de dezvoltare. Indiferent că doreşti un website, o aplicaţie desktop sau mobilă noi ne vom strădui ca prin produsele şi serviciile noastre să îţi oferim valoare firmei tale.

Ne spui ce ai nevoie

În primă fază vom discuta despre ce ai nevoie, faţă în faţă/la telefon/pe internet/prin e-mail, pentru a descoperi cum soft-ul nostru te poate ajuta; astfel să putem veni cu oferte, concrete, personalizate.

Stabilim caracteristicile proiectului

În echipă vom veni cu diferite idei despre proiect, după specificaţiile discutate iniţial. Caracteristicile vor fi orientate către necesităţile tale, ca produsul final să vină în ajutorul tău, nu să te încurce.

Îţi prezentăm soluţia şi ofetele

După ce am terminat de pregătit ofertele ţi le prezentăm în funcţie de cum am stabilit iniţial, la sediu/prin telefon/prin e-mail/etc. Când creăm ofertele ţinem cont de: modulele necesare, modulele opţionale, timpul necesar dezvoltării acestora şi echipa necesară pentru proiect. La prezentarea ofertei se vor explica modulele şi necesitatea acestora pentru a te ajuta să iei o decizie corecta pentru tine.

Dezvoltăm proiectul

Procesul de dezvoltare a soft-ului în cadrul firmei noastre se face după principiul Lin (Lean development). În acest mod ai control absolut asupra procesului de producţie deoarece periodic vei fi actualizat cu privire la evoluţia proiectului.

Îţi predăm versiunea funcţională

La finalizarea proiectului ne vom asigura că întreg sistemul informatic este instalat corect, persoanele care vor lucra cu soft-ul vor fi instruite corespunzător şi tu vei fi un client mulţumit.

Imagine garantie

Garanția produselor

Tehnologia informației se dezvolta într-un ritm rapid, iar produsele dezvoltate azi au șanse să nu mai funcționeze în parametrii normali chiar după câteva zile de la instalare. Noi venim în sprijinul clienților noștrii și oferim perioade de garanție, pentru toate produsele noastre, timp în care remediem orice problemă apărută ulterior fără cost suplimentar.